Despre Noi

este compania ce oferă soluţii inovatoare şi ecologice în domeniul întreţinerii autovehiculelor sau a mobilierului din casa, biroul dumneavoastră. ECHO aduce oamenilor beneficiul spațiilor curate, igienizate.

Misiune

Misiunea noastră este să oferim servicii complete şi de calitate superioară pentru curăţarea şi întreţinerea maşinilor dar și a mobilierului din casă, folosind soluţii și echipamente profesionale ce presupun un consum redus de apă, astfel redând acestora frumusețea din prima zi.

Viziune


Viziunea noastră este să devenim prima opţiune a celor care îşi tratează cu respect maşina, casa şi mediul înconjurător.

Valori

Valorile pe baza cărora ECHO a luat naştere şi după care ne ghidăm în desfăşurarea activităţii noastre, sunt:

 – inovaţia: folosim echipamente şi soluţii de ultimă tehnologie pentru curăţarea şi întreţinerea autovehiculelor

– grija pentru mediul înconjurător: mare parte din soluţiile folosite de noi sunt ecologice, biodegradabile şi presupun un consum redus de apă

– respectul faţă de clienţi: luăm în considerare timpul şi nevoile clienţilor, de aceea am creat un serviciu mobil de curăţare și întreținere auto, al cărui scop este satisfacerea celor mai exigente cerinţe ale clienților, în cel mai scurt timp posibil.

SC AUTOMOBILE MONTANA SRL

Punct de lucru: Str. George Stephenson nr. 4-6, Cluj-Napoca Cod unic de înregistrare (CUI): RO30327188 Număr de ordine Registrul Comerţului: J06 / 396 / 2012 Telefon: 0749.308.169 e-Mail: office@echo-auto.ro

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget
Copyright © 2016 SC AUTOMOBILE MONTANA SRL. All rights reserved. Developed by Sixyce Team