Servicii de detailing auto interior &exterior

 

Oferim servicii de detailing auto interior si exterior autorizat, cu produse ecologice marca PEARL de origine britanică și echipamente profesionale. Află acum ce reprezintă fiecare serviciu oferit și contactează-ne!

Detailing auto interior

Preţ: Între 500-1200 lei *
Durată: 6-8 ore

Descriere detailing auto interior: Curăţare completă a interiorului maşinii:
– se aspiră temeinic întreg interiorul maşinii
– se curăţă plafonul, feţele de uşi, bordul, geamurile interior – exterior şi oglinzile, torpedoul, gurile de ventilaţie, bordul,  plasticele, chederele, pragurile.
– se curăţă în profunzime tapiţeria cu aspirator injecţie-extracţie : scaune, bancheta, portbagaj, preşuri textile, mocheta de sub preşuri
– pentru tapiţeria din piele se efectuează tratament complet dedicat suprafeţelor din piele cu detergent special, cremă hidratantă si soluţie de protecţie.
– tratament hidratare-protecţie antistatic pentru bord, materiale din plastic şi cauciuc
– maşina poate fi utilizată imediat după ridicare deoarece scaunele şi bancheta se usucă cu un echipament special pentru uscarea tapiţeriei.

Protecție pentru tapițeria din material textil
Pret: De la 100 LEI*
Durata: 2 ore

Descriere: Tratament protecţie tapiţerie din material textil – Fabric Protector
Tratamentul pentru tapițeria din material textil asigură formarea unei bariere invizibile împotriva scurgerilor, petelor și murdăriei, prin învelirea fiecarei fibre de țesătură cu un strat protector, îmbunătăţind semnificativ rezistenţa materialului textil.
Soluția impenetrabilă ce este aplicată protejează cu succes țesăturile, mochetele și tapițeriile împotriva unor substanţe precum băuturi, grăsimi, mâncare, etc. Acest tratament face ca întreţinerea suprafeţei să fie mult mai uşoară şi prelungeşte durata de viaţă a materialelor textile.
Scaunele şi bancheta se usucă cu un echipament special pentru uscarea tapiţeriei

Dezinfectare instalație de climatizare cu aburi
Preţ: 100 LEI
Durată: 30 min- 1 oră

Descriere:
Cu ajutorul generatorului de aburi setat la temperatură înaltă, aburul este îndreptat spre conducta de ventilaţie, va parcurge toată instalatţia, igienizând astfel conductele;
Scopul acestui tratament este de a elimina bacteriile, mucegaiul, acarienii, fungii,, etc, care se formează în interiorul instalaţiei de climatizare şi care provoacă un miros neplăcut de fiecare dată când se porneste aerul condiţionat sau căldura şi care pot cauza probleme respiratorii în timp

Tratament hidrofob pentru parbriz
Preţ: 100-300 lei (parbriz)
Durată: variabilă

Descriere: Tratament anti-ploaie pentru geamuri
Înainte de aplicare, se curăţă foarte bine geamul atât la interior cât şi la exterior.
Folosind o tehnologie dezvoltată pentru industria aviatică, Aquapel Tratament Hidrofob Geamuri formează o legătură chimică cu geamul, ceea ce creşte capacitatea de respingere a apei. Drept urmare, apa va curge foarte uşor de pe geamuri, fără a folosi ştergătoarele. Aplicând Aquapel pe parbriz, se obțin beneficii de lungă durată, precum:
– respinge ploaia, zăpada și lapovița
– îmbunătățește vizibilitatea
– reduce orbirea în condiții de ploaie, în special noaptea
– facilitează curățarea zăpezii și a gheții
Aquapel rămâne la fel de eficient după multe luni de la aplicare, în condiţii normale de folosinţă, incluzând ploaie torenţială sau zăpadă, spălări regulate, curăţarea geamurilor şi este ideal atât în sezonul cald cât şi în sezonul rece.

polish auto cluj
Detailing Auto Exterior

Preţ: 1000-2000 lei (parbriz)
Durată: 2 – 4 zile

Descriere detailing auto exterior: Coreție lac (eliminare zgârieturi)

Curățare cu aburi a motorului
Preţ: 100-300 LEI
Durată: 2 oră

Descriere: Curăţarea cu aburi a motorului maşinii.
Motorul se curăţă cu soluţii profesionale şi cu un generator de aburi.

Decolantare şi degresare auto
Preţ: De la 50 lei *
Durată: De la 1 oră

Descriere: Decolantarea constă în îndepărtarea autocolantului de pe maşină, cu ajutorul generatorului de aburi iar prin degresare se elimină adezivul de pe suprafaţa decolantată cu ajutorul unor soluţii speciale.

polish piele cluj
Protecție ceramica piele
Preţ: 400-1000 lei

Descriere:
Durabilitate: de la 1 la 2 ani
Rezistent la transferul de culoare
Hidrofobic&Oil Phobic (respinge apa si uleiul)
Rezistenta la murdarie si pete
Rezistenta la produse chimice
Rezistent la UV
Pastreaza culoarea si rezista la decolorare

reconditionare display masina
Recondiționare Display
Preţ: 100 lei
Durată: De la 1 oră
Tratament piele

Preţ: De la 150 – 300 lei *
Durată: 3 ore

Descriere: Tratament de întreţinere a tapiţeriei din piele, polish si vopsire/reconditionare piele.
În cazul în care s-a efectuat deja un proces de curățare a tapițeriei, este bine ca o dată la câteva luni, să se efectueze din nou un tratament pentru piele. Prin îngrijirea permanentă a pielii, se elimină riscul ca pielea să se crape, aceasta fiind una suplă, moale și fără crăpături.
Primul pas în acest proces este hrănirea pielii. Noi folosim Pearl Leather Cream, soluție ce este o combinație unică de uleiuri naturale ce completează necesarul de uleiuri din piele ce se epuizează în timp. Utilizarea periodică a produsului va proteja pielea, o va menține suplă și va îmbunătăți rezistența la pătarea și crăparea pielii.
Cel de-al doilea pas este protejarea pielii. Leather Protector oferă o remarcabilă protecție și rezistență a tapițeriilor de piele. Această rezistență se explică prin faptul că zonele tratate cu acest produs sunt protejate de o peliculă invizibilă, care permite ca materialul să respire, conservând proprietățile naturale ale pielii și menținând aspectul de piele nouă.

reconditionare piele auto cluj
Vopsire si reconditionare piele

Preţ: De la 150 – 300 lei *
Durată: 3 ore

Descriere: Tratament de reconditionare piele pentru scaune volan si accesorii.
Recondiționare și vopsire profesională pentru scaune și volan din piele auto. Etapele includ curățarea profundă, repararea imperfecțiunilor, aplicarea culorii și lacului protectiv pentru un aspect nou și durabil.

protectie ceramica auto gloss
Protecție Ceramica lac / Opti Gloss Coat
Preţ: 1000-1500 lei (parbriz)
Durată: variabilă

Descriere: Sericiu în completare la Detailing-ul exterior. Prelungește durata de viața a lacului, creste rezistenta la zgârieturi și chimicale, întreținere usoare.

Polish faruri
Preţ: 100-300 LEI (perechea)
Durată: 2 ore

Descriere: Recondiţionarea farurilor mătuite, îngălbenite.
Datorită trecerii timpului, farurile se mătuiesc, se reduce vizibilitatea și afectează siguranța circulării, mai ales pe timp de noapte. În urma acestui proces, farurile devin ca noi. La final se aplică un strat protector pentru rezistenţă mai mare a farurilor în timp.
Serviciul disponibil doar în cazul farurilor de plastic (policarbonat), nu şi de sticlă.

Tratament cu ozon

Preţ: 100 lei
Durată: 30 min

Descriere: Tratamentul cu ozon are ca scop dezinfectarea interiorului autoturismului şi a instalaţiei de climatizare, purificarea aerului şi eliminarea mirosurilor neplăcute cum ar fi cele cauzate de fum, tutun, mucegai şi umezeală, culturi de bacterii, fungi, alimente alterate, vomă, mirosuri cauzate de prezenţa animalelor, etc.;
Tratamentul este natural, fără agenţi chimici.

Rezerva

Preţul şi durata sunt estimative şi variază în funcţie de clasa (mărimea) autovehicului, gradul de murdărie şi timpul necesar prestării serviciului.

SC AUTOMOBILE MONTANA SRL

Punct de lucru: Str. George Stephenson nr. 4-6, Cluj-Napoca

Cod unic de înregistrare (CUI): RO30327188

Număr de ordine Registrul Comerţului: J06 / 396 / 2012

Telefon: 0749.308.169

e-Mail: office@echo-auto.ro

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget
Copyright © 2016 Echo System Solutions SRL-D. All rights reserved.
Developed by Sixyce Team